FreelanceSeminar 2017

  Freelancer og Fremtiden

Foto: My Bergholt

BIZ og pension

BIZ samtale på seminaret?

 

DJs karriererådgivere tilbyder en personlig samtale om din freelanceforretning

 

• Er du ny freelancer og i tvivl om, hvad vej du skal gå?

• Er du ’gammel i gårde’ og trænger til nye perspektiver på dit freelanceliv?

• Trænger din forretning til nytænkning?

• Har du problemer med en kunde?

• Eller helt andre freelanceudfordringer?

 

En samtale med en af DJs karriererådgivere kan give dig nye perspektiver og handlemuligheder og bringe dig tættere på dine ønsker og drømme for dit freelanceliv.

 

På seminaret er der mulighed for at melde sig til en samtale hos en af DJ’s rådgivere. I år er det Lone Malm og Roshan Beier, der bringer deres rådgivningskompetencer i spil.

 

Obs! De to rådgivere kan i alt tilbyde 16 samtaler og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet. Der oprettes venteliste, hvis alle pladser bliver udsolgt.

 

Tilmelding: Hvis du ønsker en FUS, skal du tilmelde dig via Conference Manager samtidig med, at du tilmelder dig seminaret.

 

Bemærk: Du vil blive bedt om at forberede dig skriftligt inden samtalen.

 

Har du spørgsmål vedrørende FUS/BIZ-samtaler på seminaret, er du velkommen til at kontakte Marianne Bækbøl på mb@freelancegruppen.dk eller på telefon 27 50 57 80.

 

 

Personlig pensions-samtale?

FreelanceSeminar 2017 tilbyder som noget nyt

 en personlig rådgivning om din pension

 

Få et indledende tjek af dine pensionsforhold. Sparer du for lidt op til din 3. alder?  Snyder du dig selv ved at spare ’for meget’ op fremfor at afdrage gæld? Eller kan du spare omkostninger, som hvert år vil gøre din opsparing større.

 

Vi har hyret et team af uvildige rådgivere fra rådgivningsfirmaet Uvildige.dk til at give op om 18 deltagere på freelanceseminaret en personlig pensions-rådgivning på omkring en time tid.

 

For at få en en sådan personlig omgang skal du huske at melde dig til særskilt på Conference Manager samtidig med, at du melder dig til seminaret.

 

Hvis du vil have et ordentligt udbytte af den personlige rådgivning, er der en del hjemme-opgaver, som du skal have udført på forhånd. Blandt andet skal du samle dine opgørelser over de forskellige ordninger, du måtte have, og sende kopi af dem til ’Uvildige.dk’ i så god tid, at rådgiverne får mulighed for at forberede sig.

 

Vi har som sagt købt plads til i alt 18 personlige rådgivnings-sessions. Viser det sig, at interessen er støre end det, vil pladserne blive fordelt ved lodtrækning.

 

Fredag:

14.15 – 15.15

15.30 – 16.30

16.30 – 17.30

 

 

Lørdag:

09.00 – 10.00

10.15 – 11.15

11.15 – 12.15”

Foto: Martin Kurt Haglund